5

May

Teknologjia që punëson

✍ Në kuadër të Javës së Inovacionit, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e veçantë të Ministres për Inovacionin dhe Administratës Publike znj. Milena Harito, në partneritet me Universitetin e Biznesit dhe Teknologjisë Kosovë, dhe Divizionin UBT-CERT organizojnë për herë të parë konferencën studentore “Teknologjia që punëson” në datën 17 Maj. 📌Punimet duhet […]

5

May

Panairi i Startupeve

Në kuadër të Javës së Inovacionit, Ministri i Shtetit Për Inovacionin dhe Administratën Publike, Znj.Milena Harito, ka kënaqësinë t’Ju ftojë në Panairin e Parë Rajonal të Startup në Shqipëri, në datat 14-15-16 Maj 2017. Ky aktivitet gjithëpërfshirës synon njohjen me idetë dhe produktet novatore që vijnë në treg nga të rinjtë shqiptarë dhe kosovarë. Panairi […]

5

May

iOS Development – Get Ready to Work

Professional academy / training The aim of the action is to build the ‘desired employee’ of tomorrow by designing individuals based on market needs and trends, empowering them with the right set of skills to capitalize during their employment process, thus enabling successful jobs and enhanced living standards. ICT Academy is a learning center offering […]

11

Nov

Platforma e Inovacionit

Dëshirojmë të prezantojmë Platformën e Inovacionit ku të gjithë start-up- et janë pjesë e saj, si dhe t’Ju prezantojmë histori suksesi të bizneseve të nisura si ide Start-up e tashme të mirë formuara e të fuqizuar si një sipërmarrje e mirëfilltë. Ejani të kalojmë pak kohë mes miqsh e të mund të njihemi më shumë […]

11

Nov

Kinematografi & Inovacion

Creative Individuals Kinematografi & Inovacion Ky Workshop do te jetë vendi i duhur për të rinj dhe të reja, jo vetem të interesuar në teknologjinë e informacionit dhe komunikimit, por edhe në ndërthurjen dhe avantazhet që ofron teknologjia në procesin krijues në fushat e artit dhe multimedias. Të rinjtë e ftuar në këtë aktivitet do […]