Kinematografi & Inovacion

Public in: 09/11/2016

Creative Individuals
Kinematografi & Inovacion
Ky Workshop do te jetë vendi i duhur për të rinj dhe të reja, jo vetem të interesuar në teknologjinë e informacionit dhe komunikimit, por edhe në ndërthurjen dhe avantazhet që ofron teknologjia në procesin krijues në fushat e artit dhe multimedias. Të rinjtë e ftuar në këtë aktivitet do të tregojnë se me talent, imagjinatë edhe pak teknologji mund te arrihen gjera të mëdha. Në këtë takim do të evidentojmë mënyra dhe bashkëpunime të reja midis pjesmarrësve të ndryshëm.

Filmi & Kinematografia
Shpërndarja
Produksioni
Sfidat në të ardhmen
Inovacioni në Kinematografi