Platforma e Inovacionit

Public in: 09/11/2016

Dëshirojmë të prezantojmë Platformën e Inovacionit ku të gjithë start-up- et janë pjesë e saj, si dhe t’Ju prezantojmë histori suksesi të bizneseve të nisura si ide Start-up e tashme të mirë formuara e të fuqizuar si një sipërmarrje e mirëfilltë.
Ejani të kalojmë pak kohë mes miqsh e të mund të njihemi më shumë me njëri-tjetrin, jo vetëm duke biseduar për punët tona të përditshme por edhe duke pirë diçka së bashku!! 🙂
Shihemi në Innovation Hub Tirana!
Mos Mungoni!