ZGJIDHJE

Dëshiron që ideja jote të marri jetë? Këtu mund të gjeni paketën e shërbimeve që Innovation Hub Tirana ju ofron.

Na shkruani ne [email protected] per te prenotuar seksionin e konsulencës që ju intereson

 

Lobim

Bashkohu me komunitetin e Innovation Hub Tirana, ne mund ta çojmë idenë tuaj tek personat e duhur, tek kompanitë e duhura për të nisur procesin e negocimit për ta shitur idenë/projektin/produktin/start-up tuaj.

 

Bashkëpunim

Në Innovation Hub Tirana ju krijohet mundësia për të punuar së bashku me partnerë ose prodhues të besuesar për të organizuar dhe menaxhuar prodhimin e produktit tuaj.
Analiza e kostos efektive dhe raport i detajuar që i përgjigjen pyetjes nëse produkti juaj është i shitshëm dhe nëse po, për sa.

 

Zhvillim idesh

Zhvillimi i Ideve është një proces i trasformimit të një ideje në një produkt të dëshirueshëm dhe të fabrikueshëm, i cili duhet të ketë të gjitha shancet për të arritur suksein në treg.   Zgjidhjet tona i mundësojnë përdoruesve tanë  të përqëndrojnë kohën e tyre, të përdorin burimet tona në mënyrë që të fokusohen në zhvillimin e idesë së tyre dhe të krijojnë start-up që dëshirojnë.

 

Investime

Innovation Hub Tirana ju krijon mundësinë që të prezantoni idenë apo projektin tuaj përpara përfaqësuesve të bizneseve, të cilëve nëse e ideja juaj u duket interesante dhe e realizueshme  mund të investojnë në të.

 

Leadership

Merr pjesë në sesionet e trajnimeve dhe workshop-eve dhe do të mesosh se si të jesh një lider I vërtetë.

 

Teknologji

Zhvillim i softeve dhe i pajisjeve elektronike – Modelim i dizenjimit, testim i pajisjeve elektronike dhe zhvillim softesh.  Ju mund të merrni bazën e idesë tuaj dhe ta zhvilloni atë në një produkt të përfunduar, tërheqës, të qëndrueshëm dhe të fabrikueshëm.  Innovation Hub Tirana ju vë në dispozicion teknologjinë e fundit: laboratorin tekstil dhe të drurit, teknologji 3D and CNC.

 

Financim

Ne ju ofrojmë financime për zhvillimin e idesë tuaj. Do të habiteshit We offer to finance your idea development. Ju do të habiteni se sa pak kushton që ideja juaj të kthehet në realitet! (Procedura e mbyllur)

 

Krijueshmeri

Mjete mbështetëse krijueshm=rie – Nxitja e Zbulimit dhe Inovacionit.
Njerëzit janë krijues kur ndjekin një rend të caktuar pune i cili përshkruhet në disa faza si përgatitja, inkubimi, frym=zimi dhe vlerësimi.

 

Vlerësim

Një ekip i kualifikuar ekspertësh do të jetë në dispozicion për tju dhënë konsulencë dhe për tju vlerësuar idenë tuaj duke u bazuar ne aspektin e realizimit, kapitalit, planit të biznesit, etj.